Tussen alle laatste regeldingen voor de reis door schrijven we nog een blog.
Naast inpakken, schoonmaken en regelen is er deze week ook weer een afscheid.

We nemen afscheid van onze Nederlandse vrienden uit Debrecen die helaas weer terug verhuizen naar Nederland, we zullen ze missen. We namen al eerder onverwachts afscheid door het virus maar nu zijn ze weer hier in Hongarije om ook hun spullen te verhuizen. Nog even wat laatste mooie herinneringen maken samen en helpen met de verhuizing en dan nemen we afscheid.

We kunnen dit jaar gelukkig toch nog met verlof naar Nederland.

Er zijn een aantal kerkdiensten waar we aan mee mogen werken in de zomer maar het lijkt er niet op dat we presentaties kunnen houden. Door de regels die er nog zijn is er in gemeenten ook niet genoeg ruimte om er een uitnodiging van te maken. We zullen u via de blogs en facebook op de hoogte houden van wat we meemaken. Ook de kampen van de kinderen gaan niet door en dat is wel jammer natuurlijk.

We hopen deze zomer te zien waar Gerrit op kamers gaat wonen in Amersfoort en we zullen hem ook helpen om de financi├źn voor het basisjaar op de EH in Amersfoort rond te krijgen. Doordat er geen subsidie is voor dit jaar lijkt dit voor ons een onoverkomelijke opgave maar we geloven in een grote God die ons hierin ook weer zal leiden. Gerrit heeft op Urk een leuke baan gevonden voor de zomer en wij zullen ook weer Hongaarse souvenirs meenemen om te verkopen, de opbrengst is dit jaar voor Gerrits studie. U hoort hier gauw meer over.

We zien er naar uit om naar Nederland te gaan en hopelijk zien we elkaar gauw!

Hartelijke groet uit Hongarije