Onze bijna 15 jaar oude Peugeot is dringend aan vervanging toe. Hoe dringend dit is, werd ons duidelijk toen we er deze zomer mee naar Nederland reden: ondanks alle voorafgaande reparaties haalde de auto het net met de hakken over de sloot.

We deelden onze nood met onze achterban in Nederland, en al gauw kregen we een paar bemoedigende reacties! Een paar mannen uit Zuidlaren zorgden dat onze auto gerepareerd werd, zodat we weer veilig de weg op konden. Daarnaast belde een vriend, die vertelde dat hij wist van een relatief jonge auto in RoemeniĆ« van een ander Nederlands zendingsechtpaar, dat naar Nederland terugkeerde; en deze auto stond te koop. Laat dat nou precies het model zijn waar ik maanden eerder al in Hongarije naar gekeken had! En we konden hem ook nog eens voor een ‘zendingsprijsje’ overnemen! We zagen hierin echt zegen van God.

Tegelijkertijd beseffen we wel dat dit geld er wel moet komen. Het begin is er, door bemoedigende reacties na de presentaties. Wilt u ons hierin ook steunen en bijdragen aan onze auto en daarmee een middel zijn waardoor God voorziet in onze noden? Moge God u zegenen! Alvast hartelijk bedankt!