Albert Kruize

Albert Kruize

Hallo mijn naam is Albert Kruize en ‘k ben getrouwd met Marlies. We wonen in Midwolda. Ik ben zelfstandig ondernemer in webdesign, grafisch vormgeven en werkzaam als ICT docent. In mijn vrije tijd mag ik graag keyboard/orgel/piano spelen, fietsen en met de hond wandelen.

Binnen het TFT houd ik me bezig met de ICT-dingen waaronder de website die u/jij nu bekijkt. Ik zie het als mijn missie om Gods woord door te geven aan anderen, door deze website te laten zien en te vertellen over het werk van Hessel en Prisca.

Bert Kuilema

Bert Kuilema

Hallo ik ben Bert Kuilema, sinds 1989 getrouwd en vader van 4 kinderen. In het dagelijks leven houd ik me bezig met mijn eigen bedrijf Beku Loghomes. In mijn vrije tijd ben ik bezig met de stichting Hulp aan Tsjernobyl kinderen Oldambt, waarbij we groepen kinderen uit Wit-Rusland naar Nederland laten komen voor een verblijf van enkele weken in gastgezinnen, tevens organiseren we reizen voor gastouders naar wit rusland.
Ik vind het leuk om nu ook deel uit te mogen maken van het Thuisfront team als penningmeester. Ik ben dankbaar dat God mij op deze manier gebruikt om mee te werken aan de uitbreiding van zijn koninkrijk. Helpt u ook mee ??
Janny Huizenga

Janny Huizenga

Ik ben Janny Huizenga-van Kammen en ik woon in Zuidlaren. Ik ben in 1985 getrouwd met Jan. We hebben 4 kinderen. Ik heb geen betaalde baan maar mag mijn gaven inzetten in het pastoraat en evangelisatie. Vooral evangelisatie heeft mijn hart. Ik werk mee met Prayerstation in Groningen, een straat evangelisatie-activiteit. Ook bezoek ik met het team Hope (for Groningen) de prostituees in Groningen en ben betrokken bij het vrouwenwerk in Friesland. Zo nu en dan val ik in als leerkracht op een basisschool in Zuidlaren. Ik zit in het thuisfrontteam en vervul de rol van voorzitter. Ik vind het mooi dat Hessel en Prisca in Hongarije willen bouwen aan Gods koninkrijk. Het spreekt mij erg aan dat ze in gehoorzaamheid aan God dit werk doen en op Hem vertrouwen. Prachtig om te zien dat ze een groot hart hebben voor de Roma .Door mee te werken in het thuisfrontteam wil ik Hessel en Prisca graag steunen in hun missie voor de Roma.
Monique Feddes

Monique Feddes

Hallo, ik ben Monique Feddes, getrouwd met Freddy en samen hebben wij 4 kinderen. We wonen op een boerderij in Wildervank. Twee dagen in de week werk ik bij de AH. Dat vind ik heel leuk om te doen. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen. Ik vind het fijn om op deze manier Hessel en Prisca te mogen helpen bij hun werk.Ik vind het heel bijzonder en zie het als Gods zegen dat ik binnen het TFT een stukje mag bijdragen aan Gods koninkrijk.
Timo Koffeman

Timo Koffeman

Ik ben Timo en ik ben als broer van Prisca betrokken geraakt bij het Thuis-Front-Team. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een Instituut voor huiswerkbegeleiding. Hessel en Prisca komen oorspronkelijk van Urk en hebben daar een groot gedeelte van hun familie, vrienden en kennissen zitten. Vanuit het TFT ben ik de contactpersoon op Urk.