Albert Kruize

Albert Kruize

Moi! mijn naam is Albert Kruize en ‘k ben getrouwd met Marlies. We wonen in Midwolda. Ik ben zelfstandig ondernemer in webdesign, grafisch vormgeven en werkzaam als ICT docent. In mijn vrije tijd mag ik graag keyboard/orgel/piano spelen, fietsen en (met de hond) wandelen.

Binnen het TFT houd ik me bezig met de ICT-dingen waaronder de website die u/jij nu bekijkt. Ik zie het als mijn missie om Gods woord door te geven aan anderen, door deze website te laten zien en te vertellen over het werk van Hessel en Prisca.

Bert Kuilema

Bert Kuilema

Hallo  ik ben  Bert Kuilema woonachtig in Sellingen. Sinds 1989 getrouwd en vader van 5 kinderen + aanhang en inmiddels 7 kleinkinderen. In het dagelijks leven houd ik me bezig met mijn eigen bedrijf Beku Loghomes.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met de stichting Hulp aan Tsjernobyl kinderen, waarbij we groepen kinderen uit Wit-Rusland naar Nederland laten komen voor een verblijf van enkele weken in gastgezinnen, tevens organiseren we reizen voor gastouders naar wit rusland en ben ik vrijwillig chauffeur iedere 2 maand op de bus naar Wit Rusland.

Ik vind na bijna 9 jaar het nog steeds fijn om deel uit te mogen maken van het Thuisfront.

Ik ben dankbaar dat God mij op deze manier gebruikt om mee te werken aan de uitbreiding van Zijn koninkrijk. Helpt u ook mee ??

Grietje Baak

Grietje Baak

Grietje Baak, 23 lentes jong, kringlooppastor van Waypoint, Urk.

Het begon met een e-mail drie jaar geleden, of ik eens mocht komen kijken. Dat mocht, en ik genoot intens van 2 weken Hongarije. Het werk maar nog meer ook de intentie en de manier waarop gewerkt wordt, heeft mijn hart. Veel weekenden Mikepércs volgden, vooral ook toen ik 5 maanden in hetzelfde land woonde.

Ik hoop binnen het TFT vooral mee te denken, te bidden en anderen enthousiast te maken over dit prachtige, zij het zware, werk onder de Roma in Hongarije en Roemenië.

Hanna Baak

Hanna Baak

Hoi! Ik ben Hanna Baak, 18 lentes jong.

Ik woon op het allermooiste eiland ever Urk. In het dagelijks leven volg ik de opleiding tot juf. In mijn vrije tijd speel ik graag viool, maak ik wandelingen met m’n ‘moas’ ( vriendinnen) en m’n hondje en spendeer ik graag tijd met familie&moas. Ook sta ik op vrijdagavond aan de band vis te fileren.

Mijn rol binnen het TFT? Ik ben samen met mijn nicht Grietje de contactpersoon vanuit Urk voor mijn oom & tante. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen in Gods koninkrijk! Bouwt u ook mee?

Janny Huizenga

Janny Huizenga

Ik ben Janny Huizenga-van Kammen en  woon in Zuidlaren. Ik ben in 1985 getrouwd met Jan. We hebben 4 kinderen en 4 “schoon-kinderen” en 3 kleinkinderen. Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Ook bezoek ik met het team Hope (for Groningen) de prostituees in Groningen en ben betrokken bij het vrouwenwerk in Friesland.

Ik zit in het thuisfrontteam en vervul de rol van voorzitter. Ik vind het mooi dat Hessel en Prisca in Hongarije willen bouwen aan Gods koninkrijk. Het spreekt mij erg aan dat ze in gehoorzaamheid aan God dit werk doen en op Hem vertrouwen. Prachtig om te zien dat ze een groot hart hebben voor de Roma .Door mee te werken in het thuisfrontteam wil ik Hessel en Prisca graag steunen in hun missie voor de Roma.  

Monique Feddes

Monique Feddes

Hallo, ik ben Monique Feddes, getrouwd met Freddy en samen hebben wij 4 kinderen. We wonen op een boerderij in Wildervank. Twee dagen in de week werk ik bij de AH. Dat vind ik heel leuk om te doen.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen. Ik vind het fijn om op deze manier Hessel en Prisca te mogen helpen bij hun werk.

Ik vind het heel bijzonder en zie het als Gods zegen dat ik binnen het TFT een stukje mag bijdragen aan Gods koninkrijk.

Rianne Wolda

Rianne Wolda

Hoi, mijn naam is Rianne Wolda, getrouwd met Ronald en we hebben 3 kinderen. Inmiddels ook een lieve schoonzoon erbij. Wij wonen en werken in Annerveenschekanaal als beheerders bij een beschermd wonen locatie voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. We zijn er voor deze jongeren met praktische en sociale zaken en zijn de continue factor op de locatie. Wij vinden het fijn om zo voor deze kwetsbare groep iets van Jezus liefde te kunnen laten zien.

Al een aantal jaren ben ik betrokken bij het werk van de familie Keuter in Hongarije. Vanuit onze kerkelijke gemeente in Zuidlaren en door jongerenreizen naar Hongarije die we georganiseerd hebben. Bemoedigend om te zien hoe zij als gezin wonen in Hongarije en werken onder de Roma’s.  Sinds kort zit ik in het thuisfrontteam en mag ik bijdragen om de familie Keuter te ondersteunen bij het zendingswerk in Hongarije. Samen bouwen we aan Gods koninkrijk!

.